Muutama sana

Minusta

Katriina Pohjola, Kehontarinan perustaja

Fysioterapeutti (amk), Tradenomi (amk)
PhysioPilates- ja Barreohjaaja
yrittäjä, vaimo, unelmoija, leijonaemo, oman tien kulkija

Rakastan aamupaloja ja brunsseja. Mansikat, smoothiet, vastaleikatun nurmen tuoksu, auringonnousut ja -laskut, oma sänky sekä läheiset ympärillä saavat minut onnelliseksi. Jos saan valita elokuvan, rakkaus- ja draamaelokuvat sekä musikaalit ovat ykkösvalintojani. Musiikki onkin ollut aina elämässäni läsnä tanssiharrastusten myötä ja nykyään ammennan musiikista yhä enemmissä määrin energiaa sekä hyvää fiilistä. Tykkään lukea, esimerkiksi työmatkoillani. Omaelämäkerrat, kasvutarinat ja dekkarit valikoituvat usein lukusuosituksiini. Kun ravinto, lepo ja aktiivisuus ovat tasapainossa, myös elämäni on.

Viimeiset 17 vuotta olen asunut Helsingissä, jonne Lahden moottoritie minut aikoinaan toi. Olen koulutukseltani fysioterapeutti (amk) ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Olen myös PhysioPilates- ja Barre-ohjaaja sekä aikaisemmalta koulutukseni liiketalouden tradenomi (amk). Teinkin aikaisemmin taloushallinnon töitä kymmenisen vuotta terveydenhoitoalan hallinnollisissa tehtävissä, mutta sitten halusin hypätä uuden äärelle. Tällä hetkellä toimin päätoimisena yrittäjänä naisten hyvinvoinnin parissa. Voin sanoa, että teen nyt sitä työtä, mitä haluan ja missä haluan kehittyä.

Kehoni kertoo omaa tarinaansa ja siinä tarinassa on ollut paljon eri vaiheita ja tapahtumia. Olen kiitollinen, että olen tässä ja nyt sekä siitä, että olen valinnut oman polkuni sydäntäni (ja kehoani) kuunnellen. Parasta on, että pääsen nyt työssäni auttamaan ihmisiä voimaan ja jaksamaan paremmin. Edelleen janoan uutta tietoa ja kokemusta  – tässä ammatissa ei ole koskaan valmis. Työssäni huomioin aina asiakkaalle aikaisemmin tapahtuneet asiat ja tämän hetkisen olotilan – keho kertoo yllättävän paljon tarinaa myös siitä, mitä kohden ollaan menossa ja mitä keho tarvitsee. Pyrin auttamaan asiakkaita löytämään ne työkalut, joilla he pääsevät omiin tavoitteisiinsa paremman hyvinvoinnin ja terveyden osalta.

Kiva, kun löysit sivuilleni. Laitathan minulle viestiä, jos haluat tietää palveluistani tai toiminnastani enemmän.

♥ Katriina.