Minusta

Katriina Pohjola,
Kehontarinan perustaja

Hei,

Lämpimästi tervetuloa yritykseni, Kehontarinan sivuille. Olen Katriina Pohjola, yrittäjä, fysioterapeutti, tradenomi, vaimo, oman tien kulkija, unelmoija ja ikuinen romantikko.

Rakastan aamupaloja ja brunsseja. Mansikat, smoothiet, vastaleikatun nurmen tuoksu, auringonnousut ja -laskut, oma sänky sekä läheiset ympärillä saavat minut onnelliseksi. Tanssiminen on ollut elämässäni läsnä lapsesta saakka ja edelleenkin rytmi vie mennessään. Musiikin kuunteleminen ja lukeminen ovat lempipuuhaa työmatkoillani ja lisäksi omaelämäkerrat, kasvutarinat ja dekkarit valikoituvat usein lukusuosituksiini. Kun ravinto, lepo ja aktiivisuus ovat tasapainossa, myös elämäni on.

Melkein 20 vuotta olen asunut Helsingissä, jonne Lahdesta moottoritie minut aikoinaan toi. Olen viimeisimmältä koulutukseltani fysioterapeutti (amk) ja erikoistunut äitiysfysioterapiaan sekä lantionpohjan fysioterapiaan. Olen myös PhysioPilates- ja Barre-ohjaaja. Teen myös raskaushierontoja, äitiyshierontoja hiljattain synnyttäneille, vauvahierontaa ja purentalihasten käsittelyä. Olen aikaisemmalta koulutukseni liiketalouden tradenomi (amk) ja teinkin aikaisemmin niitä töitä melkein kymmenisen vuotta terveydenhoitoalan hallinnollisissa tehtävissä. Asiakaspalvelu on aina ollut vahvasti läsnä työssäni  ja on ihanaa, että olen sen pystynyt säilyttämään myös nykyisissä työtehtävissäni. Tällä hetkellä toimin päätoimisena yrittäjänä lähinnä naisten hyvinvoinnin parissa. Voin sanoa, että teen nyt sitä työtä, mitä haluan, mistä nautin ja missä haluan kehittyä.

Kehoni kertoo omaa tarinaansa ja siinä tarinassa on ollut paljon eri vaiheita ja tapahtumia. Olen kiitollinen, että olen tässä ja nyt sekä siitä, että olen valinnut oman polkuni sydäntäni (ja kehoani) kuunnellen. Parasta on, että pääsen työssäni auttamaan ihmisiä voimaan ja jaksamaan paremmin. Edelleen janoan uutta tietoa ja kokemusta  – tässä ammatissa ei ole koskaan valmis. Työssäni huomioin aina asiakkaalle aikaisemmin tapahtuneet asiat ja tämän hetkisen olotilan – keho kertoo yllättävän paljon tarinaa myös siitä, mitä kohden ollaan menossa ja mitä keho tarvitsee. Pyrin auttamaan asiakkaita löytämään ne työkalut, joilla he pääsevät omiin tavoitteisiinsa paremman hyvinvoinnin ja terveyden osalta.

Kiva, kun löysit sivuilleni. Laitathan minulle viestiä, jos haluat tietää palveluistani tai toiminnastani enemmän.

Olisi myös mukava kuulla, mikä on Sinun kehosi tarina?